ZAKAŽI049/214-958;049/214-825 LOKACIJA

Usluge koje pruža OrtoFizik su veoma raznovrsne

Usluge

Nudimo njegu lica, tijela, razne vrste liječenja sportskih i drugih povreda. Posjedujemo i izrađujemo sve vrste proteza i ortopedskih pomagala.

Liječenje sportskih povreda – PRP metoda

PRP terapija – Terapija plazmom bogatom trombocitima predstavlja korištenje krvne plazme bogate trombocitima – PRP (Platelets Rich Plasma) koja u sebi sadrži faktore rasta i druge supstance koje aktivno učestvuju u liječenju i obnavljanju oštećenog i-ili oboljelog tkiva.

Read More

PRP tretmani za lice i kosu

Procesom starenja koža gubi svoju elastičnost, sjaj i volumen. Traganjem za najadekvatnijom stimulacijom kože prirodnim putem došlo se do rješenja da se u kožu ubrizga sopstvena krvna plazma tehnikom mezoterapije. Takva metoda naziva se PRP – platelet rich plasma tretman.

Read More

Limfna drenaža & ultrazvučna kavitacija

Limfna drenaža se koristi kod mnogih patoloških procesa jer za njeno izvođenje nema mnogo kontraindikacija. Ima važnu ulogu u fizioterapiji, sportskoj medicini, rehabilitaciji i nakon terapije zračenjem, ali i u kozmetičkim tretmanima lica i tijela.

Read More

Epilacija (trajna depilacija)

Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih dijelova tijela. Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svjetlost određenih boja i talasnih dužina. Razlikom u talasnoj dužini laserskog zraka, razlikuje se tretirana ciljana struktura u koži.

Read More

LPG Body optimiser

LPG tretman na prirodan način reaktivira ćelije fibroblasta (ćelije mladosti) koje proizvode kolagen i elastin koji kožu čine čvršćom. Vlakna kolagena obezbjeđuju tonus kože, a elastin poboljšava njenu fleksibilnost. i ako se količlina kolagena i elastina smanjuju sa godinama, tehnike LPG mogu na prirodan način da reaktiviraju njihovu sintezu.

Read More

Mjerenje gustoće kostiju

Denzitometrija je metoda za dijagnostikovanje osteoporoze, odnosno stanja smanjene koštane mase, a koje je povezano s povećanim rizikom prijeloma kosti.

Read More

Masaže

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Read More

Ortopedska pomagala, ortoze, proteze

Prema klasičnoj definiciji, ortoze štite i pružaju potporu mišićno-koštanom sistemu. Ortoze i steznici su medicinski proizvodi koje propisuje doktor u slučajevima povreda ili bolesti lokomotornog tj. mišićno-koštanog sistema i koji takođe mogu potpomoći proces zarastanja.

Read More

ACP – metoda regeneracije hrskavice

Učinak intraartikularne primjene krvne plazme /ACP/ kod OA koljena, 6 mjeseci nakon injekcije, pokazuje značajno mjerljivo poboljšanje u više kategorija SF36 odražavajući sveukupno bolje stanje ovih pacijenata.

Read More

HI-FU SYSTEM

HI-FU je najnovija tehnologija zatezanja kože poznatae kao nehiruški ili “soft” facelifting. Smatra se da trenutno ne postoji bolja metoda zatezanja lica, vrata, očne regije  i opuštene brade. Tretman je gotovo bezbolan i nije potrebno vrijeme za oporavak. Zašto HI-FU SYSTEM stimuliše prirodnu proizvodnju kalogena dovoljan je jedan tretman godišnje ne izaziva nikakva oštećenja tkiva […]

Read More